Oscar Autoverhuur revolutioneert de markt – Groeiende Deense startup zet voet aan grond in Kalmthout

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Hoogstraten – De Deense start-up, Oscar Autoverhuur, is hard op weg om de traditionele autoverhuurmarkt op een revolutionaire manier te veranderen. Het veelbelovende bedrijf, oorspronkelijk bestempeld als ‘Beste e-commerce startup’ door de Deense Kamer van Koophandel in zowel 2021 als 2022, heeft haar impact niet slechts tot Denemarken beperkt. Oscar heeft, in een kort tijdsbestek van twee jaar, succesvol meer dan 100 locaties geopend in Nederland en meer dan 30 in België.

Begin september 2022 opende Oscar Autoverhuur een nieuwe locatie in Kalmthout, in samenwerking met de lokale partner Frijters. Deze vestiging heeft reeds een uitgebreid wagenpark te bieden aan haar klanten, variërend van personenauto’s, bestelwagens, verhuiswagens tot zelfs minibussen. 

Het innovatieve bedrijfsmodel van Oscar biedt lokale autodealers een unieke mogelijkheid om te concurreren op de autoverhuurmarkt. Hierbij maakt Oscar gebruik van voertuigen die anders stilstaan bij de dealers, zoals “leenauto’s”, lease-terugkeerders of auto’s die niet worden verkocht. Hierdoor creëren ze een extra inkomstenstroom voor lokale ondernemers. 

De efficiëntie van het bedrijfsmodel stelt Oscar in staat lagere prijzen aan te bieden dan de concurrentie. Daarnaast zorgt het ervoor dat ze ook kunnen uitbreiden naar kleinere steden en landelijke gebieden waar traditionele autoverhuurders moeite hebben om rendabel te zijn.

In plaats van zich uitsluitend te richten op grootstedelijke gebieden, heeft Oscar ervoor gekozen de lokale markt te betreden en te ondersteunen, een niche in de markt die nog niet eerder is aangeboord.

Voor meer informatie over Oscar Autoverhuur en hun nieuwe vestiging in Kalmthout, bezoekt u https://oscar.be/locaties/kalmthout. Het belooft een spannende ontwikkeling zijn in de wereld van autoverhuur, zeker ook voor onze regio Hoogstraten en omgeving.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category